Goed voorbereid het nieuwe jaar in
Het is bijna 1 januari 2024, de datum waarop AH stopt met de verkoop van tabak. De rest van de foodretail volgt per 1 juli 2024. Dat zal leiden tot veel extra klanten in tankstations, met de nodige kansen en uitdagingen van dien. Hoe kun je als tankstationhouder extra omzet en marge behalen en er tegelijkertijd voor zorgen dat dit niet ten koste gaat van je bestaande klanten? En hoe kun je nu al inspelen op het vasthouden van al die nieuwe klanten, ook na 2030?

De juiste keuzes maken: Stappenplan 2030
GemaQ heeft alle mogelijkheden en oplossingen voor tankstationhouders in kaart gebracht. Graag maken we samen met jou een Stappenplan 2030 voor jouw onderneming. Door uit te gaan van locatiespecifieke mogelijkheden, door kennis en ervaring te delen en samen nieuwe initiatieven te ontwikkelen komen we tot verdienmodellen waarmee je jouw tankstation omvormt tot servicestation; met producten, diensten en faciliteiten die ook in de toekomst relevant en winstgevend zijn.

De GEMAQ BUSINESS BOOST SUMMIT 2023: Inspiratie voor nieuwe verdienmodellen
Er is niet één oplossing voor iedereen. Maatwerkoplossingen gaan verder gaan dan alleen oplaadpunten voor elektrische voertuigen en het aanbieden van alternatieve brandstoffen. Op de GemaQ Business Boost Summit 2023, op 7 december aanstaande in het AFAS Theater in Leusden, besteden we volop aandacht aan de nieuwe producten en diensten waarmee je kunt inspelen op veranderende marktomstandigheden en behoeften van klanten.

Met GemaQ je toekomst veilig stellen
De aanpak van GemaQ is vooral praktisch en vernieuwend. Als full service retail adviseur biedt GemaQ category management, marge- en assortimentsanalyses, schappenplannen en actiekaarten, afstemming met fabrikanten voor instore promotions en begeleiding bij data-analyse en benchmarking van bedrijfsresultaten. Ons doel: jouw leven als ondernemer vergemakkelijken en het rendement van jouw tankstation verhogen. Er ligt een mooie toekomst in het verschiet voor het tankstation. Met GemaQ stel je die toekomst veilig.

Over GemaQ
Als enige echt onafhankelijke inkooporganisatie (zonder winstoogmerk!) voor retailers in de petrol branche behartigt GemaQ de belangen van bijna 80 zelfstandig ondernemers, samen goed voor in totaal 206 locaties en een gezamenlijke inkoopwaarde van € 130 miljoen. Door die krachtenbundeling realiseren de aangesloten tankstationhouders scherpere inkoopvoorwaarden en een beter bedrijfsresultaat.