DITIS HR is een familiebedrijf en een betrouwbare partner op het gebied van HR vraagstukken. We zijn gespecialiseerd in de fuel-, en de retail branche.

Wij helpen organisaties om betere werkgevers te worden. Wij zijn er van overtuigd dat een goede werkgever personeel heeft dat beter presteert, minder ziek is en loyaler is in tijden van druk en stress.

We zijn specialist op het gebied van arbeidsmarkt (communicatie, werving & selectie); verzuim reductie en -preventie; detachering van HR professionals en Strategisch Partner op het gebied van HR waarbij een positieve, maar kritische houding ons kenmerkt. Dit helpt jou een écht goede werkgever te worden. Kortom, jouw HR Businesspartner!!!

We zijn sinds 2017 actief als HR dienstverlener, waarbij we in 2019 ons eerste grote succes haalden door de prestigieuze Werf& Award te winnen voor de beste recruitmentcase.

Daarnaast wonnen we meerdere prijzen voor projecten op het gebied van inclusief werkgeverschap, werving & selectie.

Tim Hulshoff, Bjørn Gallée en Adri Hulshoff vormen al jaren de kern van de onderneming. Zij hebben elk hun eigen specifieke kennisveld op het gebied van HR, maar trekken ook graag samen op. Daarnaast kunnen wij een beroep doen op een groot netwerk van specialisten binnen het HR werkveld.

We zijn gevestigd in Alphen aan den Rijn (2408BG) aan de Europalaan 16.

Contact:

Stuur een mail met je vraag en gegevens naar hallo@ditis-hr.nl of

bel Tim Hulshoff 06 15 16 61 40.

Of maak gebruik van het contactformulier op www.ditis-hr.nl.