Move On biedt ruime advertentiemogelijkheden, zowel in print als online. Neem contact op met Angela de Boer voor meer informatie en onze tarieven.

Move On Magazine is een uitgave van BETA (Belangenvereniging Tankstations) voor en door de tankstation-ondernemers. Een human interest magazine waarin de ondernemer centraal staat.

Aandacht voor het leven van de tankstation-ondernemer, de werknemers, de filosofie achter dat ene bedrijf en het leven na petrol. Uiteraard is er ook voldoende aandacht voor vaktechnische onderwerpen en wetgeving. Wat beweegt de ondernemer in zijn streven om het beste tankstation te exploiteren? Hoe onderscheidend moet hij zijn ten aanzien van de concurrentie? Keuzes durven maken en onderscheidend zijn, daar gaat het steeds meer om in de tankstationwereld.

Move On Magazine staat voor deskundig geschreven redactie, frisse opmaak en opvallend mooie fotografie!

Onder onze abonnees zijn o.a. (zelfstandig) ondernemers, het topmanagement in de tankstationbranche, belangrijke toeleveranciers en andere relevante marktpartijen.

Oplage: 2.000 exemplaren
Verschijning: 6 keer per jaar
Uitvoering: Full Colour, Formaat 230 x 300 mm

Ziet u kansen voor uw product of dienst in deze interessante markt en wilt u alle betrokkenen in de tankstationbranche bereiken ? Neem dan voor meer informatie en advertentietarieven contact op met uw accountmanager:

Angela de Boer
T. 010-411 11 80
E. angela@eendrachtbv.nl

Aanleveren advertentiemateriaal:
E. traffic@businesscontentmedia.nl
T. 070- 22 11 944

Materiaal graag digitaal aanleveren als certified PDF (resolutie minimaal 300 dpi).

 

Heeft u een vraag over adverteren? Stel hem hieronder