Leeftijd:
45 jaar
Gezin:
Alleenstaand, geen kinderen
Functie:
Stationsmanager OK-Hoezaar Rijksweg Noord (A58)
Bedrijf:
OK/Shoppoint
In de branche sinds:
Mei 2020. Daarvoor was ik franchisenemer bij Bakker Bart, van 2004 tot 2018. Ik had in de eerste periode een vestiging in Utrecht, op Hoog Catharijne. Daarna kreeg ik de kans om de
vestiging in Tilburg als franchisenemer over te nemen. Dat heb ik gedaan, en ik ben ook verhuisd naar Tilburg. Geen probleem, mijn familie woonde er al. Dat maakte het makkelijk.

Rijdt auto:
Ford Transit Courier

Waarom deze auto?
Ik heb deze auto gekocht in de tijd van Bakker Bart. Heel handig, hij is lekker ruim en ik kon er alles mee bezorgen. En nu ik geen franchisenemer meer ben bij bakker Bart ben ik er lekker in blijven rijden. Een echte aanrader.
Maar goed, als ik toch nog een keer een andere auto uit mag zoeken, dan gaat mijn voorkeur gaat uit naar een Volvo. Wanneer dat is, weet ik niet. Maar dat komt er vast een keertje van.

Welke muziek luister je in de auto?
Dat verschilt per dag en per moment. Veelal zet ik Skyradio op. Maar als ik ‘s ochtends naar het station rijd, en ik heb zin om te werken, dan komt het voor dat de Toppers uit de speakers knallen. Heerlijk, één groot feest. Het eerste wat je ‘s ochtends doet: Wekker uitzetten, de socials doorspitten en de kranten lezen. Niet de papierenvariant overigens, gewoon lekker op de telefoon, lekker warm in bed.

Hekel aan:
Eigenlijk vrij weinig. Maar als ik toch iets moet noemen, dan zijn het
mensen die te laat komen. Of mensen die zich niet aan de afspraken houden. Verder doe ik op het station alle werkzaamheden met heel veel liefde, samen met het team. Ik kom net ook van de vroege dienst, leuk. Met de voeten in de klei. Dat is in mijn ogen heel belangrijk als stationsmanager.
Gewoon meewerken, dan dwing je ook het meeste respect af.

Leukste onderdeel van je werk:
Gasten gelukkig maken met een vers belegd broodje of een verse bak koffie.

Kleding:
Casual, spijkerbroek, mooie hoodie,
sweater of overhemd. En heel af en
toe, als ik zin heb, een net jasje. Maar meestal loop ik in mijn OK-jas.

Geur:
Hèrmes, Terre D’Hermès of Chanel,
Allure Homme Sport.

Sport en niveau:
Hahahahahaha, géén. Ik ben geen
sportliefhebber.

Drinkt het liefst:
Rode wijn, Masi Campofiorin of Amarone Valpolicella. Maar meestal drink ik gewoon water hoor.

Rookt:
Nee, bah.

Slechte gewoonte:
Ik ben heel nieuwsgierig, soms op de verkeerde momenten. Dan steek ik mijn neus weer eens ergens in waar dat niet gewenst is (zegt Jeroen met een lach op zijn gezicht).

Gaafste wat ik ooit heb gedaan:
Parachute springen.

Favoriete restaurant:
Ik kan er niet één specifiek noemen.
Restaurant Kromhout in Andelst bijvoorbeeld of De Smoezer in Apeldoorn. Maar er zijn er zoveel, als ik ze allemaal moet opsommen dan wordt dit stukje wel erg lang.

Leest:
Het liefst duik ik in een biografie.
De laatste was die van Diederik
Gommers, met als titel Intens. Bij het begin van de coronacrisis kwamen er plotseling nieuwe persoonlijkheden naar voren. Specialisten die bij het grote publiek niet bekend waren maar
in een paar weken tijd tot bekende
Nederlander uitgroeiden. De bekendste van hen is wellicht Diederik Gommers, intensivist (arts op de intensive care) en voorzitter van de Vereniging van Intensivisten. En thrillers vind ik erg leuk, met name die van Dan
Brown.

Trots op:
Mijn familie. En op het bedrijf waar ik werk, OK maakt een enorme groei door. Super om daar onderdeel van te mogen zijn. En daarnaast ben ik best ook wel een beetje trots op mijzelf.