Betrouwbaarheid en ervaring
Met meer dan 90 jaar ervaring heeft Benegas zich bewezen als een solide partner in de energievoorziening. Ons autogas staat bekend om zijn consistentie en betrouwbaarheid, waardoor u als tankstationhouder de zekerheid heeft dat u altijd de beste kwaliteit brandstof levert aan uw klanten. Kies voor Benegas Autogas en vertrouw op een partner die begrijpt hoe cruciaal betrouwbare levering is voor uw bedrijfsvoering.

Milieuvoordelen, kostenbesparing, veiligheid en kwaliteit
Autogas van Benegas is niet alleen een economisch aantrekkelijke keuze, maar ook het beste alternatief in de energietransitie. Veiligheid is onze topprioriteit; ons autogas voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en wordt geleverd met de hoogste veiligheidsstandaard.

Benegas: al 90 jaar dé propaanspecialist in Nederland en België
Naast autogas biedt Benegas een breed scala aan energieoplossingen, waaronder CO2-gecompenseerd propaangas in bulk, gastanks, en gasflessen, evenals drijfgassen voor de aerosolindustrie en koudemiddelen. Onze producten en diensten zijn ontworpen om zowel aan de behoeften van particulieren als professionals te voldoen.

Innovatie en duurzaamheid in gasvoorziening
Benegas staat voor innovatie en duurzaamheid. Onze Benegas Light kunststof gasflessen, ideaal voor recreatief gebruik, en onze stalen gasflessen zowel voor recreatief als voor professionele toepassingen, bieden een veilige en duurzame oplossing. De Benegas Light Biopropaan fles is onze nieuwste toevoeging die bijdraagt aan een groenere toekomst.
Benegas is een onderdeel van het Ierse DCC PLC, waar onder andere ook de bekende merken Butagaz, Flogas en Progas onder vallen.

Meer weten? Bekijk onze website via: https://benegas.com/autogas/