Voor sommige producten lijkt het soms of er niets anders te kiezen is, zoals bijvoorbeeld voor het kassa oftewel POS systeem. Niets is minder waar, al geruime tijd levert Mokobouw samen met ons zusterbedrijf Extendas een volwaardig en uniek POS systeem voor tankstation, shop, bakery of carwash. Namelijk de iPad kassa.

De iPad kassa van Extendas draait op dit moment al op vele locaties in Nederland, bij bakeries, wasstraten en tankstations. Hier heeft de gebruiksvriendelijkheid en intuïtiviteit zich al bewezen. Het kassascherm is makkelijk te lezen en bedienen door de grote knoppen. Gescande producten verschijnen in beeld en de medewerker krijgt direct relevante informatie te zien over de gekochte producten van de klant.

Het iPad kassa systeem vormt een belangrijk onderdeel van het SPIN-cloudplatform. Dit online platform is de centrale plek waar alle datastromen samenkomen. Ook worden vanuit het platform alle verbindingen van en naar de tankstation devices (pompen, tankmeetsystemen, prijzenborden, etc.), de software systemen (HOS, BOS, POS, webshops, loyalty, etc.) en de markt gelegd.

Daarnaast kent het platform ook een aantal online functies, waaronder:   

  • Tankpas managementsysteem
  • Loyalty- en marketingomgeving
  • Elektronisch facturatiesysteem
  • Diverse koppelingen naar o.a. HOS en BOS systemen (inclusief FuelOffice van Extendas)
  • Omni channel- en webshop management, maakt ook verkoop aan klanten die zich buiten je locaties bevinden mogelijk

Wij maken graag een afspraak zodat u uitgebreider kennis kunt maken met onze SPINpos.

Neem dus gerust contact op via 0513-61 47 11 of bekijk: www.mokobouw.nl/oplossingen/betaalsystemen