Zoals al eerder gesteld is AdBlue tegenwoordig onlosmakelijk gekoppeld met Diesel en gaat de verkoop ervan hand in hand maar is het voor sommige onmogelijk om een AdBlue tankinstallatie van minimaal 3000 liter te plaatsen op hun voorterrein.

Samen met onze fabrikant Storage Partners heeft Mokobouw toen de Tulip ontwikkelt een AdBlue unit met een inhoud van 1500 liter en heel smalle footprint van 98 cm breed en 220 cm lang zodat hij vrijwel overal op of bij bestaande eilanden kan worden geplaatst. Maar er zijn nog steeds locaties die zelfs de Tulip niet kunnen plaatsen door zeer beperkte ruimte en zijn dus aangewezen op het aanbieden van AdBlue in cans. Zeer gebruiksonvriendelijk, vraagt veel shopruimte en onwenselijk voor het milieu door al het extra plastic afval. Het terugdringen van plastic afval staat hoog op de agenda van onze (demissionaire) regering en volgen er wettelijke maatregelen.

Mokobouw introduceerde recentelijk een uniek nieuw product namelijk de SLIM, een AdBlue tankinstallatie met een nog kleinere footprint die werkelijk iedereen kan plaatsen. Deze lijn is aangepast en verder uitgebreid. Zo is er nu buiten de SLIM1000 met een footprint van slechts 85 bij 122 cm en een inhoud van 1000 liter geheel nieuw de SLIM1900 met een footprint van 102 bij 122 cm en een inhoud van maar liefst 1900 liter. Ook deze unit is geschikt voor zowel personenauto’s als vrachtwagens en kan ook gekoppeld worden aan elk betaalsysteem. Zo completeert de SLIM1900 de verkoopmogelijkheden voor werkelijk elk tankstation.

Meer informatie of contact opnemen? Mail Mokobouw op info@mokobouw.nl