Leeftijd: 58
Gezin: Twee volwassen zonen en een prachtige kleindochter
Functie: Stationsmanager
Bedrijf: OK Olst
In de branche sinds: April 2011
Rijdt auto: Renault Kangoo
Waarom deze auto? Het is een goedrijdende auto met veel bagageruimte. Kortom, lekker praktisch en daar houd ik van.
Welke muziek luister je in de auto: David Bowie. Of, wat ik ook heel leuk vind, meejodelen met musicals. En dan het liefst met musicals die heel dramatisch zijn. Heerlijk.
Het eerste wat je ‘s ochtends doet: Het weer checken. Belangrijk, ik moet toch weten wat ik vandaag kan aantrekken.
Hekel aan (werkgerelateerd): Niets. Vroeger was dat het peilen van de voorraadtanks. Maar dat hoeft tegenwoordig gelukkig niet meer, omdat het digitaal kan worden afgelezen.
Leukste onderdeel van je werk: Het samenwerken met mijn collega’s en de omgang met de klanten. Als dorpspomp tanken wij nog voor de klant. Daar is men soms soms verbaasd over, want waar gebeurt dit nog? Op maar heel weinig plekken. Maar wij zien het als extra service. En het leuke; de klanten zijn vaak ook heel dankbaar. Dat jullie dit doen, heel fijn, zeggen ze dan.
Kleding: Daar kan ik kort over zijn; stoer, kleurig en comfortabel.
Geur: Ik hoop het niet.
Sport: Wandelen en ik ga naar de sportschool.
Drinkt het liefst: Champagne. Daar is OK op onze bedrijfsfeesten gelukkig erg scheutig mee.
Rookt: Niet
Slechte gewoonte: Soms slecht voor mijzelf zorgen.
Gaafste wat ik ooit heb gedaan: Met het steltentheatergezelschap Gajes zijn wij in de winter van 2008 naar Toronto gereisd. Echt fantastisch. Een ervaring om nooit te vergeten. Wij hebben daar acht keer in de buitenlucht opgetreden. Wat was het leuk, maar wat was het koud….brrrr.
Favoriete restaurant: La Cubanita. La Cubanita is een tapasrestaurant met een Mediterrane uitstraling en sfeer. Het staat voor zwoele salsaklanken, spannende cocktails en heerlijke tapas. Genieten.
Leest: Veel en van alles
Trots op: Mijn dorp Olst. Een dorp waar naar elkaar wordt omgekeken en waar de mensen elkaar het beste gunnen. Olst is zelf misschien niet heel spectaculair, maar dat is de omgeving wel. De IJssel, de bossen, landgoederen. Echt prachtig.