Voor elke tankstationhouder geldt: aan uitdagingen geen gebrek. Denk aan de opkomst van elektrische auto’s en de gevolgen daarvan voor de verkoop van fossiele brandstoffen. Of aan het verbod op de verkoop van tabak in 2030 waardoor omzet en marges komen te vervallen. Het goede nieuws is: door veranderingen in de petrol- én retailbranche ontstaan ook volop kansen. En – heel  belangrijk – als tankstationhouder sta je er niet alleen voor!

Samen sterk in veranderende tijden
In Nederland bestaat maar één onafhankelijke inkoopcoöperatie (zonder winstoogmerk!) voor retailers in de petrol branche en dat is GemaQ. Dit collectief van bijna 80 zelfstandig ondernemers is goed voor in totaal 206 locaties. Alleen al door die volumebundeling kunnen de aangesloten tankstationhouders met GemaQ scherpere inkoopvoorwaarden en een beter bedrijfsresultaat realiseren.

Nieuwe verdienmodellen
GemaQ laat zien dat de kracht van het collectief schuilt in de veerkracht, creativiteit en het doorzettingsvermogen van de aangesloten ondernemers. Door kennis en ervaringen met elkaar te delen, elkaars netwerk te gebruiken en samen nieuwe initiatieven te ontwikkelen ontstaan verdienmodellen waarmee ondernemers hun tankstation omvormen tot een servicestation met producten, diensten en faciliteiten die ook in de toekomst relevant en winstgevend zijn.

Een wereld aan mogelijkheden
Er is niet één oplossing voor iedereen. Door in te spelen op locatie-specifieke mogelijkheden creëren we maatwerkoplossingen die verder gaan dan alleen maar oplaadpunten voor elektrische voertuigen en het aanbieden van alternatieve brandstoffen. Met innovaties in het aanbod van producten & diensten spelen we in op veranderende marktomstandigheden en nieuwe behoeften van klanten.

Met GemaQ je toekomst veilig stellen
De aanpak van GemaQ is praktisch en vernieuwend, gericht op het gebruik maken van de specifieke omstandigheden en mogelijkheden van elk tankstation. Als full service retail adviseur biedt GemaQ daarbij category management, marge- en assortimentsanalyses, schappenplannen en actiekaarten, afstemming met fabrikanten voor instore promotions en begeleiding bij de data-analyse en benchmarking van bedrijfsresultaten. Alles om het leven van de ondernemer te vergemakkelijken en het rendement van het tankstation te verhogen. Jazeker, er is toekomst voor het tankstation. Met GemaQ stel je die toekomst veilig.

Interesse? Neem contact op via t. 0172 447 775 of info@altijdgemaq.nl