Toen AdBlue of beter gezegd Diesel Exhaust Fluid (DEF, AdBlue is een gedeponeerd handelsmerk) jaren geleden zijn intrede deed, lag het voor  tankstation ondernemers met transporteurs als klanten of locaties met veel vrachtwagen verkeer voor de hand dat het moest worden aangeboden en net zo eenvoudig als het tanken van Diesel.

Met de komst van diesel personenauto’s met AdBlue werd het product voor alle tankstation houders interessant, maar was het voor sommige onmogelijk om een AdBlue installatie van minimaal 3000 liter te plaatsen op hun voorterrein. Samen met onze fabrikant Storage Partners heeft Mokobouw toen de Tulip ontwikkelt een AdBlue unit met een inhoud van 1500 liter en heel smalle footprint van 98 cm breed en 220 cm lang,  zodat hij vrijwel overal op of bij bestaande eilanden kan worden geplaatst. Deze unit is geschikt voor zowel personenauto’s als vrachtwagens en kan gekoppeld worden aan elk betaalsysteem.

Maar er zijn nog steeds locaties die zelfs de Tulip niet kunnen plaatsen door zeer beperkte ruimte en dus zijn aangewezen op het aanbieden van AdBlue in cans. Zeer gebruiksonvriendelijk, vraagt veel shopruimte en is slecht voor het milieu door al het extra afval.

Mokobouw introduceert nu een uniek nieuw product; de SLIM, een AdBlue tankinstallatie met een nog kleinere footprint die werkelijk iedereen kan plaatsen. Slechts 95 bij 115 cm, een inhoudskeuze van 1000 of 1300 liter en geschikt voor vrachtwagens en personenauto’s. Bedenk dat diesel onlosmakelijk is verbonden aan AdBlue en indien uw klanten elders makkelijker AdBlue kunnen tanken zonder cans en geknoei zij wellicht ook de diesel daar zullen kopen. Met de SLIM kunt u ook u dit nu voorkomen.