Hoe krijg je meer klanten in de shop ? 
Pinnen aan de pomp, perfect voor de klant, alleen komt de klant je shop nog in?

Als de klant verderop staat te laden, hoe win je het dan van Netflix kijken in zijn auto en zorg je dat hij de shop bezoekt. Met de juiste aanbieding is het bijna een een-tweetje zou je zeggen. 

Datzelfde geldt voor tanken. Tijdens het tanken staat de klant zich mogelijk te vervelen. Dit is een mooi moment om iemand te verleiden om naar binnen te komen. De mogelijkheden zijn talloos, je kunt de klant bijvoorbeeld bereiken met aanbiedingen op zijn mobiele telefoon of op het scherm in de auto.

Ook de orderkiosk biedt kansen. Vandaag de dag bijna gewoontegoed in de retail, maar in de petrol branche nog wat onwennig. Sterker nog, als er een orderkiosk aanwezig is gaan klanten zelfs nog in de rij staan om bij de medewerker aan de balie te bestellen en af te rekenen. Er valt nog veel te winnen voor de stations-eigenaar die zich meer retailer moet gaan noemen en voelen. Gebruik de digitale snelweg om klanten te verleiden de shop te bezoeken. Zet de bestelzuil of orderkiosk in, maak gebruik van de zelfscankassa om klanten het gevoel te geven dat ze sneller geholpen worden.  

Op eerdergenoemde hardware kan je inmiddels met pin maar ook contant afrekenen, dan is die belemmering voor de klanten die contant willen betalen ook verdwenen. Kortom genoeg te winnen om de haastige klant in de watten te leggen en de omzet te verhogen! Meer weten over contant afrekenen automatiseren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.