BELANGENVERENIGING VOOR ZELFSTANDIG TANKSTATION-ONDERNEMERS, BETA, HEEFT DE HANDEN INEENGESLAGEN MET LABOR INDUSTRY. HIERDOOR PROFITEREN LEDEN VAN BETA VAN HOGE KORTING OP WERKKLEDING EN AAN REINIGINGSWERKZAAMHEDEN GERELATEERDE APPARATUUR EN MATERIALEN, ZOALS SPECIALE WASBOXSLANGEN, HOGEDRUKSLANGEN, BORSTELS EN CHEMIE.

‘Vanuit onze praktijkervaring kunnen wij op iedere vraag vanuit de leden goed en direct inspelen en de juiste producten leveren met fikse kortingen.’

De markt van werkkleding en aan reinigingswerkzaamheden gerelateerde apparatuur en materialen is in ontwikkeling. Zo merkt Labor Industry een toenemende vraag op het gebied van op lengte gemaakte lage- en hogedrukslangen met de juiste koppelingen en klaar voor gebruik. “En als het gaat om werkkleding, dan is het hebben van een kledingmanagementsysteem erg populair. Dit is het gevolg van de wens om meer structuur en inzage te hebben in beheer en kosten van werkkleding”, weet algemeen directeur Maurice Luttge van Labor Industry. Via een kledingmanagementsysteem kunnen tankstations het beheer van de werkkleding volledig uitbesteden. “In dit systeem zitten veel mogelijkheden, gebruikers kunnen bijvoorbeeld kiezen voor ‘meldingen en accorderen’ bij bestellingen door medewerkers. Maar uiteindelijk gaat het om meer controle en beter inzicht, terwijl het ook minder tijd kost. De kleding kan bijvoorbeeld direct naar de medewerker worden verzonden”, aldus Luttge.

Wegdekreinigers

Voor de petrolmarkt en tankreiniging levert Labor Industry vooral hoogwaardige kleding voor machinekamers, hogedruklaarzen die bestand zijn tegen een druk van 800 bar en gebruikt worden in de petrochemische industrie. “Verder reinigen wij met een wegdekreiniger tankeilanden, wasstraten en plekken waar olie is gelekt”, vertelt Luttge. Naast het leveren van producten biedt Labor Industry ook service. Zij voeren reparaties uit aan HD-units, kunnen CE-keuringen verzorgen,wasstraten/hallen reinigen, evenals (onbemande) tankstations en tankeilanden, parkeerplaatsen en buiten terreinen. Luttge: “Met ozonrobots ontsmetten wij daarnaast ruimtes, zoals cabines van voertuigen, lokalen, werkplekken en dergelijke.” Het zijn zaken die veel tankstations dagelijks nodig zijn. “Labor Industry is leverancier van producten en materialen die voor veel van onze klanten in eerste instantie bijzaak zijn. Vaak wordt ons assortiment bij verschillende leveranciers ingekocht, maar bij ons heeft men alles onder één dak, met korte lijnen en een team dat zeer bereidwillig is om met alle wensen mee te denken. Wij begrijpen als geen ander dat, als je er op vrijdagmiddag om drie uur achter komt dat je een kledingstuk niet meer hebt, of kapot is, en het werk gaat in het weekend op volle toeren door, je het gewoon direct nodig hebt. Dan wordt bijzaak plotseling hoofdzaak. En dan staan wij ook klaar.”

Fikse kortingen

Omdat Labor Industry al meer dan 23 jaar betrokken is bij BETA Wassen, gaan de partijen nu een partnership aan. “Vanuit onze praktijkervaring met de producten die wij verkopen kunnen wij op iedere vraag vanuit de leden goed en direct inspelen en de juiste producten leveren met fikse kortingen”, aldus Luttge. Door het partnership tussen BETA en Labor Industry profiteren de BETA-leden van een korting van 15 procent op alle artikelen. Luttge: “Daarnaast kan men onder meer gratis gebruikmaken van ons kledingmanagementsysteem, leveren we snel en kan men een beroep doen op onze vakspecialisten op het gebied van reinigen van tankeilanden, wasstraten en (mobiele)objecten. Wat wil je nog meer?”